Wie we zijn

Zin!

Dat is wat we in september 2012 allemaal hadden. Zin om te spelen!

We startten met een beginnerscursus theatersport. Vanaf dag één zijn we één groep geweest, met elf verschillende karakters.  Mannen en vrouwen die elkaar respecteren waardoor er een veilige en vertrouwde setting ontstond. En die is er nu nog steeds, veiligheid en vertrouwen vormen de basis.

Na een eerste open les met publiek hadden we de smaak te pakken. Bijna iedereen tekende voor een tweede seizoen theatersport. In september 2013 zijn we als zelfstandige theatersport club verder gegaan onder de naam Zonder Verdoving. Ondertussen hebben we spelers uitgezwaaid en hebben we nieuwe enthousiastelingen welkom geheten en hebben inmiddels een groep spelers met ervaring variërend van 1 tot 20+ jaar!

Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe spelers, of je nu ervaring hebt, of niet. Je kunt een les komen kijken/meespelen of auditie doen.

Wij trainen wekelijks twee uur op de donderdagavond. In veel gevallen huren we een trainer in, omdat we gestructureerd willen werken aan onze persoonlijk groei en groei als groep.

Ook zin om te spelen? Mail ons!
Zin om te kijken naar ons? Klik op facebook events!

Speelse groet!

Zonder Verdoving

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Improvisatietheater Theatersport De_Vloer_Op